Euroleague

Νίκολς: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρωλίγκα»

Προσεκτικός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, όπως τόνισε ο Ντιμίτρις Νίκολς.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Ντιμίτρις Νίκολς, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

«Παίζουμε εξαιρετικά στην έδρα μας, έχουμε μεγάλη ενέργεια και προφανώς έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Συνεπώς αυτό μας βοηθά. Παίζουμε καλά στο γήπεδό μας, αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά και αυτό θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος, όπως και στο παιχνίδι με την Αρμάνι», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντιμίτρις Νίκολς, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Σίγουρα η Αρμάνι είναι πιο επικίνδυνη από τη στιγμή που δεν έχει στόχους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να μας "κλέψουν" τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει εύκολη ημέρα στην Ευρωλίγκα, ούτε εύκολος αγώνας. Πρέπει να βγούμε έξω και να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς. Να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x