NBA

Νοβίτσκι: «Ειλικρινά αηδιαστικό αυτό που έγινε στην ομάδα»

Θέση πήρε μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών εντός των Μάβερικς, ο θρύλος της ομάδας, Ντιρκ Νοβίτσκι.

Μετά την προπόνηση των Μάβερικς για το παιχνίδι με τους Λέικερς, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ντιρκ Νοβίτσκι πήρε θέση για το σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Τερντέμα Ασσέρι.

Συγκεκριμένα ο καλύτερος κατά πολλούς Γερμανός καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, δήλωσε: «Είναι σκληρό και απογοητευτικό. Μου έσπασε την καρδιά μόλις διάβασα το άρθρο, αηδίασα όπως όλοι και έπαθα σοκ με μερικά από τα μέλη μας. Χαίρομαι που βγήκαν όλα στην επιφάνεια» ανέφερε ο Νοβίτσκι.

Ο 39χρονος σέντερ συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πραγματικά, πραγματικά απογοητευμένος που συνέβησαν τέτοια πράγματα στον οργανισμό μας. Νομίζω πως ο Μαρκ Κιούμπαν προσπαθεί να βγει μπροστά και να ηγηθεί προς την σωστή κατεύθυνση, προσλαμβάνοντας ερευνητή για να βρει τις λεπτομέρειες όλων όσων έγιναν. Θα το κάνει ο Μαρκ.

Αισθανόμαστε άσχημα ως ομάδα για τα θύματα και τα όσα έγιναν εις βάρος αυτών των γυναικών. Όπως είπα είναι ειλικρινά αηδιαστικό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στα θύματα».

Επιμέλεια: Χρήστος Βελαέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x