NBA

Νοβίτσκι: «Καλύτερος ο Ντόντσιτς από τον… 20χρονο Ντιρκ»

Μέλι… έσταζε για τον Λούκα Ντόντσιτς ο Ντιρκ Νοβίτσκι, λέγοντας πως ο Σλοβένος είναι καλύτερος απ’ όταν ήταν εκείνος 20 ετών.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λούκα Ντόντσιτς ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο σπουδαίος Γερμανός σταρ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του νεαρού Σλοβένου, λέγοντας πως θα βοηθήσει πολύ τους Μάβερικς, ενώ τον θεωρεί καλύτερο σε σχέση με όταν ήταν εκείνος 20 ετών και είχε μετακομίσει στο ΝΒΑ.

«Βρίσκεται μαζί μας εδώ και μία εβδομάδα και δουλεύει σκληρά. Πραγματικά, μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα για τόσο ψηλός και είναι εκπληκτικός στο πικ εν ρολ. Ο τρόπος που βλέπει το γήπεδο είναι απίστευτος και δεν πίστευα αυτά που έβλεπα από ένα παιδί 19-20 ετών. Είναι καλός σουτέρ και θα μας βοηθήσει για πάρα πολύ καιρό», δήλωσε αρχικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι στο «1053-THE-FAN» και πρόσθεσε:

«Φυσικά και δεν θέλω να του βάλω περισσότερη πίεση. Αλλά, όταν ήρθα και εγώ πριν 20 χρόνια, από μία άλλη χώρα, πέρασα τα ίδια και ήταν δύσκολα, καθώς χρειάζεται να προσαρμοστείς σε πολλά πράγματα. Εμένα, μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτός ο χρόνος, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολος. Θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε το παιδί να βελτιωθεί, να περάσει καλά και να μάθει, ώστε να δούμε και εμείς το καλύτερο από τον Λούκα. Είναι τρομερό ταλέντο. Στα 20 χρόνια που παίζω, δεν έχω δει ξανά παίκτη στην ηλικία του να βλέπει έτσι το γήπεδο και να πασάρει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Σλοβένος είναι καλύτερος από τον τότε 20χρονο Ντιρκ: «Φυσικά. Τότε, εγώ μπορεί να είχα λίγο καλύτερο σουτ, αλλά δεν έβλεπα έτσι το παρκέ. Ο τρόπος που διαβάζει το πικ εν ρολ και γενικά κάνει πράγματα σαν τον Κρις Πολ… Θα είναι ωραίο να τον παρακολουθήσουμε και ειδικά με τους ψηλούς ΝτεΆντρε (Τζόρνταν) και Ντουάιτ (Πάουελ) γύρω από την στεφάνη. Θα κάνει πολλές ζημιές στις άμυνες και θα είναι ωραίο να τον παρακολουθήσει κάποιος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x