NBA

Νοβίτσκι: «Θα επιστρέψουν στα playoffs οι Μάβερικς»

Την πεποίθηση του πως οι Μάβερικς θα επιστρέψουν στα μονοπάτια των επιτυχιών εξέφρασε ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Υπέρμετρα αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντιρκ Νοβίτσκι, όταν και ρωτήθηκε για τις δυνατότητες που έχουν οι φετινοί Μάβερικς.

Ο Γερμανός θρύλος του αθλήματος αναφέρθηκε αρχικά στον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως παίκτης του Ντάλας, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού. «Του επιφύλασσα μια επίσκεψη στο γυμναστήριο πριν μερικές μέρες. Δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τον παρατήρησα σε μια από τις προπονήσεις του. Έχει αναπτύξει ακόμα περισσότερο το μακρινό του σουτ, δίχως να έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο η δράση του κοντά στο καλάθι. Πιστεύω πως είναι ένα σπουδαίο όπλο για την ομάδα και τον προπονητή».

Ο αθλητής που έχει συνδέσει όσο κανείς με την φανέλα των Μάβερικς, τόνισε πως το δίδυμο Ντόντσιτς-Πορζίνγκις μπορεί να επαναφέρει τους πρωταθλητές του 2011 σε νικηφόρες οδούς. «Ανυπομονώ να δώσω πως το δίδυμο των Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς) και Κρίσταπς (σ.σ. Πορζίνγκις) θα ταιριάξει με το υπόλοιπο γκρουπ παικτών. Θα παρευρεθώ σίγουρα σε πολλά παιχνίδια για να παρακολουθήσω την ομάδα. Θεωρώ πως υπάρχουν άκρως ελπιδοφόρες προοπτικές για αυτή την ομάδα , έτσι ώστε μετά από δύο σεζόν να έχουμε μια ανοδική πορεία. Ελπίζω και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μπούμε στα Playoffs. Αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα είναι κάτι υπέροχο».

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x