Euroleague

Νοσιόνι: «Άβολο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Αντρές Νοσιόνι έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, μέσω του blog του στην Ευρωλίγκα ενώ αποθέωσε και τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Αντρές Νοσιόνι. Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω του blog του στην Ευρωλίγκα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ υποστήριξε πως είναι άβολο να αγωνίζεσαι κόντρα στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος των Μαδριλένων, αποθέωσε τον συμπαίκτη του Σέρχιο Γιουλ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο καθοριστικό παίκτη στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά

«Μόλις νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο σκληρές έδρες στην Ευρώπη για να πάρεις τη νίκη. Είναι μια ομάδα που κάνει σωστά πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, "χτίζει" μια ομάδα με μεγάλο χαρακτήρα, που έχει επιτρέψει στον Ολυμπιακό να είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και είναι πολύ "άβολο" να παίζεις εναντίον τους. Έτσι και φέτος, δεν αποτέλεσε εξαίρεση και το γεγονός ότι νικήσαμε εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολο. Από τότε που γύρισα στην Ευρώπη, δεν νομίζω πως είχα νικήσει ποτέ στον Πειραιά μέχρι τώρα! Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εκεί, ειδικά όταν ανταγωνίζεσαι μια τόσο καλά χτισμένη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά.

Για τον Σέρχιο Γιουλ: «Για ακόμα μια φορά ο Σέρχιο έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Δεν μου κάνει έκπληξη αυτό, γιατί τον βλέπω να παίζει κάθε ημέρα! Έχω την τύχη να τον έχω συμπαίκτη τα τελευταία τρία χρόνια. Πάντα ήταν έτσι: ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο, που δίνει το μάξιμουμ στην προσπάθειά του στο παρκέ. Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στην Euroleague αυτή τη στιγμή. Η Ρεάλ πρέπει να τον "φροντίσει" και να τον βοηθήσει και ο Σέρχιο να πάρει την ευθύνη και να κάνει σωστά τα πράγματα, για να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ένα φυσικό ταλέντο, επειδή έχει μεγάλο ένστικτο, αλλά προπονείται και πάρα πολύ στις προπονήσεις. Οπότε δεν εντυπωσιάζομαι που παίρνει τα σουτ της τελευταίας στιγμής, γιατί είναι κάτι που το δουλεύει πολύ στην προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x