Ευρώπη

Νοσιόνι: «Σίγουρα θα έχει κρούση από το ΝΒΑ ο Καμπάτσο το καλοκαίρι»

Πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ αναμένεται να έχει αυτό το καλοκαίρι ο Φακούντο Καμπάτσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρές Νοσιόνι.

Θα δυσκολευτεί αρκετά να κρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Φακούντο Καμπάτσο αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Αντρές Νοσιόνι.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός φόργουορντ τόνισε πως ο συμπατριώτης του γκαρντ θα δεχθεί σίγουρα πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

«Πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχθεί προτάσεις από το ΝΒΑ για τον Καμπάτσο αυτό το καλοκαίρι. Θα τον προσεγγίσει είτε μέσω του μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιγιανουέβα, είτε μόνη της και πιστεύω ότι θα υπάρξει ομάδα που θα προσπαθήσει να τον πάρει στο ΝΒΑ, αυτή είναι η πραγματικότητα. Επίσης, θεωρώ ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναγκαστεί να καταλάβει πως μία τέτοια κίνηση θα έχει νόημα. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να παίρνουν τόσο μεγάλες αποφάσεις, όπως έκανε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είχε το σθένος να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Φακούντο πάντα έβλεπε το ΝΒΑ ως προοπτική, από τότε που ήταν μικρός. Δεν πρόκειται να πιέσει την κατάσταση, αλλά οι συνθήκες θα το κάνουν να είναι μία πιθανότητα», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου Αργεντινού φόργουορντ στην «AS».

Ο βραχύσωμος γκαρντ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τη «βασίλισσα» νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, έχοντας μάλιστα ρήτρα ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x