Ελλάδα

Ντελινινκάιτις: «Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα»

Ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και που θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ, δήλωσε ο Τόμας Ντελινινκάιτις.

Χωρίς δεύτερη… σκέψη απάντησε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ ο Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο Λιθουανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά και ανυπόμονος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Ντελινινκάιτις στη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

Για την ΑΕΚ: «Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος που πριν από μερικά χρόνια έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά η οικονομική κρίση τον επηρέασε και έπεσε κατηγορίες. Όμως είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Άλλωστε, η κρίση έχει αφήσει παντού τα σημάδια της».

Για το αν είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ: «Εννοείται, δεν το σκέφτηκα πολύ. Έχω πολύ καιρό να παίξω μπάσκετ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω ξανά την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ. Όταν η ΑΕΚ μού έκανε πρόταση, τότε το είπα στην οικογένειά μου και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα. Άλλωστε, έχω ξαναβρεθεί στην Αθήνα και παλαιότερα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την Εθνική ομάδα. Είναι μία πολύ ωραία πόλη και ο καιρός μου αρέσει εδώ. Πραγματικά, νιώθω ενθουσιασμένος, που θα ζήσω εδώ και θα παίξω στην ΑΕΚ».

Για την επιστροφή του στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Αισθάνομαι καλά που επιστρέφω. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για το ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά τότε που έπαιζα στον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι ήταν ένα δυνατό Πρωτάθλημα, υψηλού επιπέδου με ισχυρές ομάδες. Μπορεί να έπαιξα μόνο έξι αγώνες με τον ΠΑΟΚ αλλά το Πρωτάθλημα μου άφησε θετική εντύπωση. Για την φετινή σεζόν δεν έχω εικόνα ούτε για τη δυναμική του Πρωταθλήματος ούτε για τις ομάδες».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Μάιο και σίγουρα είναι σκληρό να είσαι τόσους μήνες εκτός μπάσκετ. Ωστόσο θέλω να αγωνιστώ στο ματς που έρχεται (σ.σ. με τον Πανελευσινιακό). Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και αν τυχόν χρησιμοποιηθώ από τον προπονητή μου σ' αυτόν τον αγώνα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x