Γενικά

Ντεμπούτο με 40άρα ο Τζέρεμι Λιν στην Κίνα

Εντυπωσιακός ήταν ο πρώην σταρ του ΝΒΑ στον πρώτο του αγώνα με τους Μπεϊτζίνγκ Ντακς, την ομάδα των Γιάννη Χριστόπουλου - Χάρη Μαρκόπουλου.

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, ενώ δεν υπέγραψε ούτε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι έφτασε αρκετά κοντά. Τελικά, ο Τζέρεμι Λιν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και τους Μπεϊτζίνγκ Ντακς και στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα τους έδειξε ότι παραμένει ένας δεινός σκόρερ. Στην κινέζικη ομάδα προπονητής είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος με βοηθό τον Χάρη Μαρκόπουλο, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Έκπε Γιούντο.

Ο 31χρονος γκαρντ έβαλε 40 πόντους στο ντεμπούτο του για την pre-season του CBA, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ. Αυτό ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για την ομάδα του, ώστε να αποφύγει την ήττα από τους Ζεγιάνγκ Λάιονς (πρώην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση).

Ο Λιν φαίνεται πως παρά την απροθυμία κάποιας ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο να τον εντάξει στο ρόστερ της, αποτελεί πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα εκτός ΝΒΑ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x