NBA

ΝτεΡόζαν και Βαλαντσιούνας από άλλο πλανήτη (videos)

Με τους Ντεμάρ ΝτεΡόζαν και Γιόνας Βαλαντσιούνας να σπάνε τα κοντέρ, οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν άνετα με 109-91 των Ντιτρόιτ Πίστονς, κυριαρχώντας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ιδιαίτερα «ζεστοί» ξεκίνησαν τη σεζόν οι Τορόντο Ράπτορς, επικρατώντας με 109-91 των Ντιτρόιτ Πίστονς στον Καναδά. Σε απίθανη κατάσταση βρέθηκε ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος σταμάτησε στους 40 πόντους, με 17/27 σουτ.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, όπου δύο διαφορετικοί παίκτες σκοράρουν τουλάχιστον 40 πόντους στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με τον Άντονι Ντέιβις να είναι ο έτερος. Ο ΝτεΡόζαν μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν την 4η περίοδο ώστε να φθάσει τους 40, με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να στήνει το δικό του πάρτι μέσα στη ρακέτα.

Ο Λιθουανός σέντερ είχε 32 πόντους, που συνιστά ρεκόρ καριέρας, 11 ριμπάουντ, με 10/15 δίποντα και 12/14 βολές, επικρατώντας κατά κράτος των αντίπαλων «δεινοσαύρων» του Ντιτρόιτ, καθώς ο Άντρε Ντράμοντ έφθασε τους 16, με 6 μόλις ριμπάουντ.
Πρώτος σκόρερ για το Ντιτρόιτ ήταν ο Τομπάιας Χάρις, ο οποίος είχε 22 πόντους με 8-13 σουτ, ενώ ο Μάρκους Μόρις έβαλε 17, με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δείτε εδώ τα highlights του Βαλαντσιούνας:


και εδώ του Ντερόζαν:


Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x