Stoiximan Super League

Ντιένγκ: «Θέλω να παίξω σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο»

Την επιθυμία να αγωνιστεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα εξέφρασε ο Αλιού Ντιένγκ της Αλζέ για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί πέρσι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ.

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Αλζέ και να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα δήλωσε ο Αλιού Ντιένγκ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αλγερίας.

Ο χαφ από το Μάλι είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, όμως ο πρόεδρος της ομάδας του δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός μέσος στην αλγερινή ιστοσελίδα «competition.dz»

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο στόχος μου όταν έφυγα από το Μάλι ήταν να επιδιώξω μία επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Ήξερα ότι η Αλζέ μπορεί να με βοηθήσει να υλοποιήσω το όνειρό μου. Ειλικρινά όμως τώρα θέλω να επικεντρωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί πρέπει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου με κίνδυνο να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα δούμε τι πρέπει να γίνει. Πρόκειται για μία ερώτηση που αφορά το πεπρωμένο και τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x