Ελλάδα

Ντίξον στο sportfm.gr: «Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»!

Τα μαγικά του στο παρκέ ανυπομονεί να κάνει ο Μάικ Ντίξον με αντιπάλους τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods, όπως δήλωσε στο sportfm.gr. «Να μην υπάρχει άδεια θέση», το μήνυμά του στους οπαδούς.

Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική Γεωργίας, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, και τα φιλικά με την ΑΕΚ, ο Μάικ Ντίξον ανυπομονεί να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρωτάθλημα, όπως δήλωσε στο sportfm.gr.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην ΑΕΚ φέτος κι έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της «Βασίλισσας» με την άφιξή του.

Τα «μαγικά» του στο παρκέ αφήνουν άφωνο το κοινό και στη φιλική αναμέτρηση ενάντια στη Γαλατασαράι, στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο 26χρονος παίκτης σκόραρε 34 πόντους και σημείωσε το νικητήριο καλάθι για την «Ένωση» (96-95).

Ο ίδιος σχολίασε, επίσης, τις καλές του εμφανίσεις κι εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στην ΑΕΚ και στην Αθήνα.

Όσο για το μηνυμά του στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς; Να μην μένει άδεια θέση στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κάτια Πετροπούλου:

Το σχόλιό του για το παιχνίδι με την Γαλατασαράι: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Απίστευτο! Ήθελα πολύ μια τέτοια εμφάνιση για μένα και την ομάδα. Ο κόσμος έχει προσδοκίες και είναι λογικό. Έχω υψηλούς στόχους, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»!

Για τις καλές του εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Παίζω τους δύο τελευταίους μήνες τώρα, πρώτα με την εθνική Γεωργίας και τις τελευταίες δέκα μέρες με την ΑΕΚ. Δεν αισθάνομαι πάντως κουρασμένος. Νιώθω πολύ καλά! Είμαι χαρούμενος που είμαι τώρα εδώ κι είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έχω ξεκινήσει. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να νικάει η ομάδα».

Αν έχει ακούσει τίποτα για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods εδώ στην Ελλάδα: «Ναι, έχω ακούσει για αυτά τα ντέρμπι και έχω παρακολουθήσει και τους δύο στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω»!

Το μήνυμά του στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μακάρι να είναι όσο πιο πολλοί μπορούν στο γήπεδο, σε όλους τους αγώνες. Να μην υπάρχει άδεια θέση! Να το γεμίζουν! Η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Οπότε, αν είναι όσο πιο πολλοί μπορούν σε κάθε αγώνα, τότε θα είναι υπέροχα. Στο χέρι μας είναι να τους φέρουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις και τις νίκες μας»!

Τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Δεν έχω βγει πολύ έξω. Όσο είμαι εδώ, το μόνο που κάνω είναι να προπονούμαι και να ξεκουράζομαι. Δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να κάνω κάτι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x