Ελλάδα

Ντίλαρντ: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Άρη»

Για τις πρώτες του εμπειρίες ως παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε ο Κέβιν Ντίλαρντ κατά την επιστροφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το τουρνουά της Προύσας.

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε ο Κέβιν Ντίλαρντ κατά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Προύσα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου του Βορρά» σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Αντιλαμβάνομαι την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητή όσο και των συμπαικτών μου, αλλά προσωπικά νιώθω αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι να αναλάβω τις ευθύνες των κρίσιμων σουτ».

Για την σεζόν που σε λίγες μέρες ξεκινάει:
«Έρχεται μια πολύ μεγάλη σεζόν και οφείλω να βοηθήσω όλους μου τους συμπαίκτες για να βρουν ρυθμό. Εννοείται πως αν χρειαστεί να κάνω ένα βήμα πίσω δε φοβάμαι να το κάνω, καθώς κοιτάω το συμφέρον της ομάδας μου».

Για τα φιλικά της Προύσας και για το επερχόμενο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Άρη (4/10):
«Το τουρνουά της Προύσας μας βοήθησε να χτίσουμε χαρακτήρα και κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ μαχητικοί και βγάλαμε ψυχή. Όσον αφορά τον Άρη, είδαμε οι δύο ομάδες η μια την άλλη στο τουρνουά της Τόφας και πραγματικά ανυπομονώ για αυτή την αναμέτρηση, καθώς θα γίνει ένα μεγάλο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x