Euroleague

Ντόντσιτς: «Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Σπανούλη να σηκώνει τρόπαια και δεν περίμενα να φτάσω εδώ»

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν για το βραβείο του MVP, στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε για πολλοστή φορά αναφορά στο πρότυπό του, Βασίλη Σπανούλη!

Πανευτυχής είναι ο Λούκα Ντόντσιτς για την ανάδειξή του σε MVP της φετινής Ευρωλίγκας, με τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει για άλλη μία φορά αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς για το βραβείο του MVP:

Για το βραβείο του MVP: «Είναι υπέροχο, ιδιαίτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ και οι συμπαίκτες μου. Κάναμε σπουδαία δουλειά φέτος, παρά τους τραυματισμούς. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν όπως και το γεγονός πως έχουμε πολλούς βετεράνους που έχουν παίξει σε τελικούς παλιότερα».

Για την ξεχωριστή του στιγμή στη σεζόν και τη Ρεάλ: «Η καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ πίσω από το κέντρο στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Είναι ο έκτος μου χρόνος εδώ και είναι όλα υπέροχα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μας προσφέρει το πάντα».

Για να τα καταλήξει: «Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα συνέχεια αγώνες της Ευρωλίγκας. Έβλεπα τον Σπανούλη να σηκώνει το τρόπαιο, να παίζει σε τελικούς και ποτέ δεν φανταζόμουν να βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x