Euroleague

Ντόρσεϊ: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει αλλάξει πολύ»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ διακρίνει βελτίωση στον Ολυμπιακό και επισημαίνει τις παγίδες που έχει για τη Μακάμπι ο αποψινός αγώνας.

Σημαντικό όσο και… πονηρό ματς θεωρεί το αποψινό με τον Ολυμπιακό για τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα που παλεύει να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα playoffs. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει προπονητή και έκανε μεταγραφές, ενώ παίζει διαφορετικά πλέον. Παίζουν πιο γρήγορα, είναι πιο αθλητικοί και θα έχουν δύο νέους παίκτες με τους οποίους δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και πρέπει να την προστατέψουμε», τόνισε ο διεθνής με την Ελλάδα γκαρντ.

Για την επάνοδο των Έισι και Ζούσμαν στη δράση είπε: «Είναι πολύ σημαντική για τα τελευταία εννιά παιχνίδι μας. Θα μας βοηθήσουν πολύ, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι».

Τέλος, ερωτηθείς για τη δική του εξαιρετική φόρμα είπε: «Απλώς έχω αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος όσο η σεζόν προχωρά, γιατί έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x