Ελλάδα

Ντούβνιακ: «Ευχαριστημένοι από την πορεία του ΠΑΟΚ στο Eurocup»

Πολύ κουρασμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ και η άδεια Πυλαία θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του, σύμφωνα με τον Ούρος Ντούβνιακ.

Θετική χαρακτήρισε ο Ούρος Ντούβνιακ την πορεία του ΠΑΟΚ στο Eurocup, με τον Σέρβο γκαρντ να αναφέρεται στις δυσκολίες του ματς με το Ρέθυμνο, λόγω της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά και από το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στο esake.gr:

«Είμαστε στο τέλος μίας πολύ δύσκολης κι ακόμη πιο κουραστικής εβδομάδας. Ξεκινήσαμε την προηγούμενη Δευτέρα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έναν ακόμη αγώνα που τον χάσαμε, ενώ θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε τις απουσίες με δύο πολύ βασικούς μας παίκτες, αλλά παρόλα αυτά είχαμε όλα τα υπόλοιπα. Συγκέντρωση για 40 λεπτά, ενέργεια, πλησιάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν η τρίτη φορά που συνέβη με μία από αυτές τις δύο ομάδες και είναι πολύ σκληρό να χάνεις έτσι.

Συνεχίσαμε με δύσκολο ταξίδι στο Λιμόζ και ένα παιχνίδι που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε ούτε τις δυνάμεις που χρειάζονταν, ούτε την ενέργεια και το καθαρό μυαλό, ενώ εκεί φάνηκε περισσότερο και η απουσία Βασιλειάδη και Σόφο. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό που θέλω να περιγράψω, εάν δεν το ζήσει. Χωρίς να σταματήσουμε καθόλου, μπήκαμε σε ένα πούλμαν, χρησιμοποιήσαμε δύο αεροπλάνα για να γυρίσουμε πίσω και μετά σοκ. Αμέσως για προπόνηση, γιατί πριν περάσουν άλλες 48 ώρες έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι το τρίτο ματς παιχνίδι σε πέντε μέρες. Μου φαίνεται πολύ σκληρό, αλλά είναι πραγματικό. Παίζουμε και χωρίς κόσμο σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε και τα προβλήματά μας, οπότε όλα θα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όμως, γιατί είναι καλή ομάδα το Ρέθυμνο, έχει κάνει πολλές αλλαγές και θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο. Ελπίζω ότι όλοι μας θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Τώρα που τελείωσε η Ευρώπη, όπου κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και σίγουρα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Έχουμε κι εκεί συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε θα περάσει κι άλλος καιρός μέχρι να έρθει η ώρα για την πρώτη διακοπή. Ξέρω ότι σε πολλούς ακούγεται περίεργο ή και κουραστικό που το αναφέρω συνέχεια, αλλά είναι πολύ δύσκολο να είσαι στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στο σπίτι σου και να έχεις δει τη μητέρα σου μόνο για μία ώρα τους τελευταίους έξι μήνες. Κι αυτό όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Μπρατισλάβα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x