NBA

Ντουράντ: «Φυσικά και δεν φταίνε οι Γουόριορς για τον τραυματισμό μου»

O KD δεν κατηγορεί τους Γουόριορς.

Οι Κέβιν Ντουράντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στην επιστροφή του από τραυματισμό και πολλοί κατηγόρησαν τους Γουόριορς ότι τον πίεσαν να αγωνιστεί. Ο ίδιος όμως είναι κατηγορηματικός.

«Όχι, διάολε. Πώς να κατηγορήσεις τους Γουόριορς; Άκουσα ότι με πίεσαν να επιστρέψω. Κανείς δεν μου είπε λέξη κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Δούλευα καθημερινά με το γιατρό Ρικ Σελεμπρίνι και ήμασταν μόνοι στο γήπεδο. Από την αρχή είχα βάλει ως στόχο το πέμπτο παιχνίδι. Όχι, διάολε, απλώς συνέβη. Είναι μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά. Κανείς δεν φταίει. Απλώς ήταν ένα παιχνίδι. Πρέπει να προχωρήσουμε από αυτά τα σκ…α, επειδή θα επιστρέψω», τόνισε ο νέος άσος των Νετς, που θα χάσει όλη την προσεχή σεζόν.

«Σε όποιο σημείο κι αν βρισκόταν η σειρά, στόχευα στο πέμπτο παιχνίδι. Για αυτό έπαιξα με το σκορ της σειράς στο 3-1. Ό,τι κι αν γινόταν, εγώ ήθελα να αγωνιστώ στους τελικούς. Απλά ήθελα να παίξω μπάσκετ κι ένιωθα καλά. Δούλευα καθημερινά και επέστρεφα σιγά σιγά, κάνοντας διπλές προπονήσεις. Ναι, εξακολουθώ να σκέφτομαι εκείνο το βράδυ, κάθε εμπειρία που ζεις σου μένει για πάντα αποτυπωμένη στο μυαλό. Σίγουρα, πρόκειται για ένα σημαντικό σημείο στην καριέρα του, επειδή είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός που είχα έως τώρα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του; «Δεν ξέρω. Όπως δεν ήξερα ότι θα χτυπήσω. Θα δούμε… Είναι νωρίς ακόμα. Παλεύω κάθε ημέρα και δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Δεν θα μου κάνει καλό αυτό, οπότε εστιάζω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Θα δούμε… Ξέρω μόνο ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Θα επιστρέψω και θα είμαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x