Ελλάδα

Νυστέρι για Ντέιβις, αμφίβολος για Λάρισα

Σε επέμβαση στον αριστερό παράμεσο υποβλήθηκε ο Άλεξ Ντέιβις.

Σε επέμβαση ανάταξης και συρραφής στον παράμεσο του αριστερού χεριού του υπεβλήθη σήμερα ο Άλεξ Ντέιβις στο "Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο" από τον Ιατρό Κωνσταντίνο Μανώλογλου, παρουσία του φυσικοθεραπευτή Σπύρου Μυλωνά και του team μάνατζερ Αλέξανδρου Αναστασιάδη.

Ο φόργουορντ του Ηρακλή τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στο Ρέθυμνο και διεκομίσθηκε το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου σήμερα έγινε η επέμβαση. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο όπου επιβεβαιώθηκε η απουσία κατάγματος και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος και συρραφή του αρθρικού θύλακος.

Στον Αμερικανό άσο τοποθετήθηκε νάρθηκας και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αργά το απόγευμα. Από την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λάρισα, με νάρθηκα στο δάκτυλο ούτως ή άλλως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η προετοιμασία της ομάδας για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου στο Ιβανώφειο (15:30) θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα, όπως αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x