NBA

Ο Άντονι Ντέιβις άλλαξε ατζέντη και πυροδότησε τις φήμες για Λέικερς

«Όργιο» φημών έχει προκαλέσει ο σταρ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις, μετά την ανακοίνωσή του ότι αλλάζει ατζέντη. Τα σενάρια που τον θέλουν στους Λέικερς στο μέλλον έκαναν την εμφάνισή τους.

Ένα μίνι σεισμό έχει προκαλέσει στον κόσμο του ΝΒΑ η απόφαση του Άντονι Ντέιβις να αλλάξει ατζέντη. Ο παίκτης των Πέλικανς εκπλήρωσε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις από τη λίγκα (να παρουσιάσει τα έγγραφα στο συνδικάτο των παικτών και να περιμένει 15 ημέρες) για να αποτελέσει παρελθόν η συνεργασία του με τον Θαντ Φάουτσερ, που ήταν ο μάνατζέρ του από την αρχή της καριέρας του.

Ο παίκτης, που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ με 28.1 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 2,6 τάπες, βγήκε στην αγορά και ήταν πολλές οι εταιρείες αντιπροσώπευσης που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον. Όπως φαίνεται, όμως, ο Ντέιβις έχει επιλέξει την εταιρεία «Lutch Sports» με επικεφαλή τον Ρίτς Πόλ, στην οποία δεσπόζει το όνομα του Λεμπρόν Τζέιμς.

Με την παρουσία του «Βασιλιά» ως σημαία του γραφείου, οι φήμες για το μέλλον του Άντονι Ντέιβις έχουν φουντώσει και τα πρώτα σενάρια για τη μετακίνησή του στους Λέικερς δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Ντέιβις, πάντως, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στους Πέλικανς με αποδοχές που θα φτάσουν συνολικά στα 52,4 εκατ. δολάρια. Επιπλέον το καλοκαίρι του 2019 έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ανανέωση που θα έχει ισχύ από τη σεζόν 2020-21 με ετήσιο μισθό που θα φτάνει τα 39,7 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας τα συμβόλαια των Στέφεν Κάρι και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x