NBA

Ο Βούτσεβιτς «έπιασε» απόδοση Ντουάιτ Χάουαρντ (video)

Οι Ορλάντο Μάτζικ παρέμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να συνδυάζει το θετικό αποτέλεσμα με ένα ιδιαίτερο ατομικό επίτευγμα που θύμισε τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Στο «Amway Center», ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ασταμάτητος κόντρα στους Νικς, σε μια εμφάνιση η οποία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και ισοφάρισε ένα σημαντικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας , το οποίο κατείχε μέχρι πρότινος, ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, έγινε ο πρώτος αθλητής των Μάτζικ ο οποίος καταγράφει στην στατιστική του τουλάχιστον 28 πόντους σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, έπειτα από τον Ντουάιτ Χάουαρντ που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο στο χρονικό διάστημα 8 - 12 Νοεμβρίου 2008.

Για την ακρίβεια, ο Βούτσεβιτς πέτυχε 30 πόντους κόντρα στους Σίξερς, 36 πόντους απέναντι στους Λέικερς και 28 εναντίον στους Νικς ενώ ο Χάουαρντ 31 πόντους με αντίπαλο τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς (8/11/08), 29 πόντους κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (10/11/08) και 30 πόντους απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (12/11/08).

Ταυτόχρονα, οι «μάγοι» του Ορλάντο κατάφεραν να έχουν επιθετική παραγωγικότητα +130 πόντων σε δύο διαδοχικούς αγώνες, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους .

Με αντίπαλο τους Λος Άντζελες Λέικερς (18 Νοεμβρίου), οι Μάτζικ είχαν επικρατήσει 130 – 117 ενώ κόντρα στους Νιού Γιόρκ Νικς πανηγύρισαν την νίκη με σκορ 131 – 117.

Δείτε το βίντεο:















Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x