NBA

Ο Έιντζ μετανιώνει που δεν επέλεξε για τους Σέλτικς τον Γιάννη

Ο πρόεδρος των Σέλτικς παραδέχτηκε πως ίσως έσφαλε που δεν επέλεξε στο ντραφτ του 2013 τον Αντετοκούνμπο.

Ο Ντάνι Έιντζ ήταν από τους ανθρώπους που είχαν εντοπίσει το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ταξιδεύοντας και στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει. Όμως όταν ήρθε η ώρα του ντραφτ το 2013, ο πρόεδρος των Σέλτικς προτίμησε τον Κέλι Όλινικ στο «13» και άφησε τον Greek Freak στο «15» για τους Μπακς.

«Έχω δεύτερες σκέψεις για πολλούς παίκτες. Βάσει των πληροφοριών που έχω τη στιγμή που παίρνω μια απόφαση, δεν το κάνω. Όταν τον είδα στο summer league, είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις. Έλεγα ‘ποιο είναι αυτό το παιδί;’», τόνισε ο Έιντζ ουσιαστικά παραδεχόμενος πως έκανε λάθος στην εκτίμησή του για τις προοπτικές του παίκτη.

Παράλληλα, παραμονές της έναρξης των ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Μπακς και Σέλτικς, αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο. «Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον Λεμπρόν, είναι πολύ καλός all-around παίκτης. Το σουτ ίσως είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του, αλλά δεν έχει σημασία, αφού είναι τόσο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα και στη δημιουργία. Και φυσικά όπως ο Λεμπρόν βελτιώθηκε με τα χρόνια στο σουτ, το ίδιο κάνει και ο Γιάννης. Γενικά οι Μπακς υπερτερούν σε μέγεθος και αθλητικότητα των περισσότερων ομάδων, κάτι που τους δίνει ποικιλία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στον Γιάννη είναι το πάθος του για το παιχνίδι. Νομίζω πως είναι ένα υποτιμημένο στοιχείο και πιστεύω πως αυτή η αρετή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δείχνουν να λατρεύουν να αγωνίζονται μαζί του», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x