Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος του Πασκουάλ στην Αθήνα!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ζόραν Σάβιτς, παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Τσάβι Πασκουάλ, κάτι που ενδεχομένως να έχει σχέση με το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Γνωστή έγινε μια πληροφορία η οποία έρχεται να συντηρήσει το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Ζόραν Σάβιτς. Πρόκειται για τον παλαίμαχο σέντερ ο οποίος είχε αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ. Τώρα όμως πια είναι ο ιδιοκτήτης γραφείου μάνατζερ και –μάλιστα- αυτού που συνεργάζεται με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Προφανώς, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι ο Παναθηναϊκός και το ενδεχόμενο η επίσκεψη του Σάβιτς στην χώρα να συνδέεται με μια αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των πράσινων για τον Ισπανό προπονητή. Ή έστω κάποιου άλλου προπονητή ο οποίος συνεργάζεται με την Invictus Sports Agency, όπως του Ζαν Τάμπακ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από κάποια από τις δύο πλευρές.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι χθες υπήρξε η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός και ο Πασκουάλ σταμάτησαν τις «επαφές» που είχαν καθώς οι απαιτήσεις του Ισπανού δεν έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση του «εξάστερου».

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες έφερναν τις επιλογές που είχαν οι πράσινοι για τη θέση του αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη να είναι λιγοστές, κάτι που ενδεχομένως να είχε ως αποτέλεσμα το νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Πασκουάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x