Ελλάδα

Ο κόσμος... γούσταρε μπάσκετ στο «Nick Galis Hall»!

Μπορεί ο Διαμαντίδης να αστόχησε στο «βάλτο αγόρι μου» σουτ, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και όλοι όσοι αγωνίστηκαν, αποθεώθηκαν από το κοινό του κατάμεστου «Nick Galis Hall», στο Antetokounbros-Εθνική 2005!

Τεράστια γιορτή του μπάσκετ στο «Nick Galis Hall»!

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και απόλαυσε την ομάδα των αδερφών Αντετοκούνμπο να αντιμετωπίζει την Εθνική πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2005 και δευτεραθλήτρια κόσμου του 2006, όπου εκείνοι από την πλευρά τους τους χάρισαν πλούσιο θέαμα με καρφώματα, αλλά και με ορισμένες φάσεις τους θύμισαν τις τρομερές στιγμές σε εκείνο το Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.

Για την ιστορία, το σύνολο των Antetokounbros νίκησε 109-107 την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ωστόσο ο Ζήσης με τον Διαμαντίδη λίγο έλειψε να επαναλάβουν αυτό που έκαναν στο Βελιγράδι. Με την Εθνική του 2005 να είχε την τελευταία κατοχή, ο γκαρντ της Μπάμπεργκ έδωσε έξω την πάσα στον «3D» και εκείνος πήρε το τρίποντο (ακριβώς στο σημείο που είχε σκοράρει στον αλησμόνητο ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία), με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι στο «βάλτο αγόρι μου» σουτ, αλλά να γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό, το οποίο φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Στο τέλος, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Θοδωρής Παπαλουκάς ευχαρίστησαν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για το δυναμικό «παρών» που έδωσε στο παιχνίδι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους μαζί τους για το 2018. Ωστόσο, οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά σύντομα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στις 25 Ιουνίου.

Τα δεκάλεπτα: 33-32, 54-55, 79-83, 107-109

Εθνική 2005 (Παναγιώτης Γιαννάκης): Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Ζήσης, Χατζηβρέττας, Βασιλόπουλος, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Παπαδόπουλος, Κακιούζης.

Antetokounbros (Τάκης Ζήβας): Ευθύμης Καρτερουλιώτης, Νίκος Γκίκας, Άρης Κουρέπης, Ευγένιος Σεργιένκο, Χρήστος Σαλούστρος, Ανδρέας Τσιλιγκίρης, Μιχάλης Καμπερίδης, Στέλιος Γούλας, Κανέλλος Γαρμπής, Αστέριος Τρικαλιώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x