NBA

Ο λόγος που «χάλασε» η ανταλλαγή του Τζόρνταν στους Καβαλίερς

Κλίπερς και Καβαλίερς είχαν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα για την ανταλλαγή του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ωστόσο μία απαίτηση της ομάδας του Λος Άντζελες στο τέλος τα «χάλασε» όλα.

Όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για τη μετακόμιση του ΝτεΆντρε Τζόρνταν στους Καβαλίερς, αλλά η συμφωνία με τους Κλίπερς χάλασε στο… παρά πέντε.

Όπως αποκάλυψε ο Adrian Wojnarowski του «ESPN», οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, αλλά στο τέλος η ομάδα του Λος Άντζελες ζήτησε κάτι παραπάνω ώστε να ολοκληρωθεί το deal, αλλά αυτό δεν έγινε και έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Αρχικά, η διοίκηση των Καβς είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 29χρονου σέντερ και ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει στους Κλιπς τους Κράουντερ, Φράι, Σάμπερτ, αλλά και μία την επιλογή τους στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2018.

Ωστόσο, στο τέλος η ομάδα του Λος Άντζελες ζήτησε να εμπλακεί και τρίτη ομάδα στο trade, προκειμένου να παραχωρήσει τον Σάμπερτ και την επιλογή του ντραφτ και να πάρει έναν σέντερ, ώστε να αναπληρώσει το κενό του Τζόρνταν. Κάτι τέτοιο, όπως αποδείχθηκε, δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο τζένεραλ μάνατζερ των Καβαλίερς στράφηκε στους συμπολίτες των Κλίπερς, Λέικερς, με το γνωστό deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x