Ευρώπη

Ο Ντάνστον έδωσε την κούπα στην Εφές! (video)

Με το buzzer beater φόλοου του Μπράιαντ Ντάνστον, η Αναντολού Εφές νίκησε 76-74 την Πινάρ Καρσίγιακα και έτσι κατέκτησε το τουρκικό Σούπερ Καπ!

Στην Αναντολού Εφές κατέληξε η πρώτη κούπα της σεζόν στην Τουρκία, καθώς χάρη buzzer beater καλάθι του Μπράιαντ Ντάνστον, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς νίκησε 76-74 την Πινάρ Καρσίγιακα και έτσι κατέκτησε το Σούπερ Καπ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας ήταν μπροστά για παραπάνω από τρία δεκάλεπτα, ωστόσο στο τελευταίο, πρωταθλητές έκαναν την αντεπίθεσή τους, με αποτέλεσμα να βάλουν… φωτιά στο ματς, περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη (69-69). Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 74-74, με την Εφές να είχε την τελευταία επίθεση. Αυτή, την ανέλαβε ο Γκρέιντζερ, ο οποίος αστόχησε, με τον Ντάνστον να κάνει το φόλοου και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του!

Κορυφαίος για την Εφές ήταν ο Μπιρκάν Μπατούκ με 18 πόντους, με τον Γκρέιντζερ να είχε 17 πόντους και τον Μπράιαντ Ντάνστον να είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάστιν Κάρτερ με 26 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 30-37, 52-54, 74-76

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x