Ελλάδα

Ο Ούγγρος που είναι φανατικός οπαδός του Άρη

Διαβάστε την ιστορία για έναν Ούγγρο που γνώρισε και αγάπησε τον μπασκετικό Άρη.

Διαβάστε το θέμα που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

Η φήμη του ΑΡΗ ξεπερνά εδώ και δεκαετίες τα ελληνικά σύνορα. Φίλαθλοι από διάφορες χώρες έχουν εκφράσει κατά καιρούς την αγάπη τους και τη συμπάθεια τους για το Θεό του Πολέμου και πολλοί απ’ αυτούς έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να πάρουν μια γεύση του τι σημαίνει ΑΡΗΣ.

Ο Viktor Nagy, φίλος της ομάδας μας από τη Βουδαπέστη, επισκέφτηκε σήμερα (21/08) το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις διακοπές του στη Χαλκιδική, προκειμένου να βρεθεί στην έδρα της ομάδας, την οποία αγαπά και θαυμάζει. Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παίκτες του ΑΡΗ, μεταξύ των οποίων και ο Lucky Jones.

Ο Ούγγρος φίλος του μπάσκετ και του ΑΡΗ έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με την ονομασία «ARIS B.C. Hungarian Fan Club», ενώ στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012 είχε παρακολουθήσει δια ζώσης εντός έδρας φιλικό παιχνίδι των «κίτρινων», στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θεσσαλονίκης.

Το μικρόβιο της ….τρέλας για τον ΑΡΗ του το μετέδωσε ο φίλος του, επίσης Ούγγρος, Laszlo Voros, ο οποίος μάλιστα την περασμένη χρονιά ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας. «Μου είχε δείξει πριν από χρόνια κάποια βίντεο στο διαδίκτυο με τα χιλιάδες χαρτάκια που πετούν οι φίλοι του ΑΡΗ στην έναρξη των αγώνων και μου είχε προκαλέσει τρομερή εντύπωση η εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν, εδώ σ’ αυτό το γήπεδο. Λάτρεψα τον ΑΡΗ και από τότε είμαι οπαδός του, παρακολουθώντας την πορεία του και τα παιχνίδια του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Viktor Nagy, μιλώντας στο www.arisbc.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Voros για επαγγελματικούς λόγους κάνει συχνά το δρομολόγιο Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη και το αντίθετο και όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, δίνει το «παρών» στο «Nick Galis Hall».

Επιθυμία του Nagy, όπως ανέφερε, είναι να μπορέσει και αυτός σύντομα να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου του ΑΡΗ, σε μια επίσημη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x