NBA

Ο Πολ Πιρς στο… θρόνο του Game of Thrones

Το τρολάρισμα του Πολ Πιρς στους Τορόντο Ράπτορς καλά κρατεί, καθώς, εμπνεόμενος από το Game of Thrones, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «King in the North» μετά την πρόκριση των Ουίζαρντς με 4-0.

Η κόντρα του Πολ Πιρς με τους Τορόντο Ράπτορς έχει φτάσει σε… άλλο επίπεδο. Oι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς «σκούπισαν» τους αντιπάλους του το βράδυ της Κυριακής και ο 37χρονος φόργουορντ βρήκε αφορμή να συνεχίσει το «πικάρισμα» στους Καναδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διοίκηση των Ράπτορς έχει υιοθετήσει την τελευταία διετία το σλόγκαν «We the North», παίρνοντας την ιδέα από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, όμως ο Πιρς τους έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός κάτοχος του θρόνου του Βορρά (King in the North).

inner

Επίσης, έκανε πλάκα και στο διάσημο οπαδό των Ράπτορς, το μουσικό Ντρέικ, τον οποίο εμφανίζει να φοράει τη φανέλα των Ουίζαρντς γράφοντας: «Αν το διαβάζετε αυτό, οι Ουίζαρντς μόλις “σκούπισαν”».




Πάντως, ο γνωστός ως «The Truth» Πολ Πιρς, ήταν καταλυτικός στο να πάρουν την πρόκριση οι «Μάγοι» με 4-0 στο δεύτερο γύρο των play offs στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο απέναντι στους Ράπτορς 15,5 πόντους, σουτάροντας με 57,6% εντός πεδιάς και 58,3 από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ παράλληλα μαζεύει και 3,3 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x