NBA

«Ο Στέφεν Κάρι σημαίνει πιο πολλά για το Όκλαντ, απ’ ότι ο Μάικλ Τζόρνταν για το Σικάγο»

Εκδήλωση λατρείας για τον Στέφεν Κάρι, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο Όκλαντ, παρά την «μετακόμιση» των Γουόριορς.

Αποδέκτης εκδηλώσεων λατρείας έχει ο Στέφεν Κάρι όπου κι αν εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες, καθώς η αποχώρηση των Γουόριορς από το Όκλαντ δεν φαίνεται να διακόπτει τους δεσμούς του με την πόλη.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος γκαρντ παρευρέθηκε μαζί με την οικογένεια του σε συναυλία του Mistah F.A.B., δίχως την παρουσία security. Την επόμενη μέρα μάλιστα παρεύρεθηκε σε ανοιχτό τουρνούα μπάσκετ του γνωστού ράπερ, ο οποίος ύστερα δεν ξέχασε να αναφερθεί στην συμβολή του Κάρι για την πόλη του Όκλαντ. «Είναι ο καλύτερος. Μου είχε πει ότι θα έρθει, αλλά δεν περίμενα να μου δείξει τέτοια εμπιστοσύνη. Η αντίδραση των παιδιών όταν τον βλέπουν είναι απερίγραπτη. Σημαίνει για το Όκλαντ ότι σημαίνει ο Τζόρνταν για το Σικάγο, αν όχι περισσότερα. Είναι αδιανόητο το ότι κανείς δεν έχει φροντίσει να φτιάξει ένα άγαλμα προς τιμή του».

Ο Κάρι βρίσκεται στο Όκλαντ από την αρχή της καριέρας του, έχοντας προλάβει να πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα εκεί. Η φετινή σεζόν σηματοδοτεί την μετακόμιση των Γουόριορς στο Σαν Φραντσίσκο και το Chase Center, ύστερα από 47 χρόνια παρουσίας στην Oracle Arena.

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x