Ελλάδα

«Οι αγώνες κρίνονται καθαρά στο γήπεδο»

Απόλυτα ικανοποιημένη και παράλληλα δικαιωμένη είναι η ΚΑΕ Κολοσσός με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία κατακυρώνει υπέρ της την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, σύμφωνα με την οποία κατακυρώνεται υπέρ της η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Κολοσσός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με τη σημερινή του Απόφαση το ΑΣΕΑΔ αποδέχθηκε την ένσταση της Κ.Α.Ε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τον αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ρόδο, κατοχυρώνοντας οριστικά την νίκη στην ομάδα μας.

Οι άνθρωποι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ικανοποιημένοι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αποκατέστησε μια καταρχήν λάθος απόφαση με το σωστό τρόπο. Αισθάνονται δε διπλά δικαιωμένοι γιατί οι αγώνες που κρίνονται καθαρά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν μπορούν να αμφισβητούνται “κατόπιν εορτής” με δήθεν αιτιάσεις και σαθρά αθλητικά επιχειρήματα, ακυρώνοντας σε δικαστικές αίθουσες υποδείξεις και αποφάσεις διαιτητών!

Το πλήρες κείμενο της απόφασης έχει ως εξής: “Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 55/4-5-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε.”. Ακυρώνει την υπ’ αρ. 25/6-3-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x