Γενικά

Οι Ανηφόρες στο θρόνο του Total UNI-Basket!

Η μεγάλη γιορτή των τελικών στο 11ο Τουρνουά μπάσκετ Φοιτητών και Σπουδαστών, Total UNI-Basket, αποτέλεσε και πάλι το γεγονός της χρονιάς!

Στο κατάμεστο κλειστό του Εσπέρου, ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες για να παρακολουθήσει συναρπαστικές αναμετρήσεις και σόου από την αφρόκρεμα του φοιτητικού μπάσκετ, μέσα σε ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας και τρελού κεφιού!

Οι θεατές είδαν έναν συναρπαστικό τελικό ανάμεσα στις Aνηφόρες και τους Detroit Xiston, με τους πρώτους να επικρατούν στο τέλος με 119-108, σε έναν αγώνα με σκορ και θέαμα επιπέδου ΝΒΑ, ο οποίος κρίθηκε στα τελευταία λεπτά! Οι Ανηφόρες μπήκαν φουριόζοι στο ματς, έφτασαν τη διαφορά στο ημίχρονο στους 20 πόντους (65-45), αλλά οι εξίσου ποιοτικοί Detroit Xiston έκαναν την ηρωική αντεπίθεση τους στην 3η και 4η περίοδο, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τη μεγάλη κούπα. H FILA αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2017 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές τις ομάδες με ό,τι ποιοτικότερο κυκλοφορεί.

inner

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του Total UNI-Basket.

Στον τελικό Κυπέλλου, η ομάδα των ΟΥΚ (Ομάδα Υποβρυχίων Καταναλωτών!) πήρε για 3η συνεχόμενη χρονιά την κούπα, αφού κέρδισε τους εξαιρετικούς φέτος Χαβαλένθια με 95-87. Μπορεί η Χαβαλένθια να είχε στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του θεσμού, Παντελή Καλογερόπουλο, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε στο τέλος των αγώνων, αλλά η υπεροχή των ΟΥΚ έκρινε τελικά το αποτέλεσμα.
Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του Total UNI-Basket. Πιστό στην πολιτική του υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition.

inner

Πρωταθλητές στην κατηγορία Rookies Cup αναδείχθηκαν οι Γαρύφαλλοι, οι οποίοι παρέλαβαν κατενθουσιασμένοι το τρόπαιο τους.
Στη μεγάλη όμως γιορτή του Φοιτητικού μπάσκετ υπήρξε και ιδιαίτερο θέαμα. Στο τουρνουά 3 on 3, οι Παλτά Μαδρίτης κέρδισαν στον τελικό του Sex Pistols με 22-5 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους τους πρώτους σκόρερς, MVPs του Total UNI-Basket.

Το κλου της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων. Στον πρώτο, μετά από συναρπαστική εξέλιξη, ο Στέλιος Γκίνης πήρε την πρώτη θέση, ενώ ο Στέφανος Γιαννακόπουλος έκανε την μπασκέτα ν' “αναστενάξει” από τα καρφώματα του και κατέκτησε έτσι την αντίστοιχη διάκριση.

Πολλά δώρα περίμεναν τόσο τους παίκτες, όσο και τους θεατές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στα τάιμ-άουτ των αγώνων και κέρδισαν πρωτότυπα δώρα από την Wilkinson και την Energizer, ενώ το ξενοδοχείο Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο Κρήτης θα φιλοξενήσει τους νικητές!

Τελικός Πρωταθλήματος
Ανηφόρες-Detroit Xiston 119-108
Τα δεκάλεπτα: 20-25, 40-65 (ημίχρονο), 77-79, 108-119

Τελικός Κυπέλλου
Χαβαλένθια-ΟΥΚ 87-95
Τα δεκάλεπτα: 21-26, 33-47 (ημίχρονο), 57-78, 87-95.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x