Γενικά

Οι ευχές του Παπαλουκά για τα γενέθλια του ΣΠΟΡ FM!

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ευχήθηκε o Θοδωρής Παπαλουκάς για τα 22α γενέθλια του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις δικές του ευχές στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο παλαίμαχος γκαρντ φιλοξενήθηκε στον «αέρα» της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας από τους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε στα 22α γενέθλια του σταθμού: «Σας εύχομαι χρόνια καλά! Είναι προτιμότερο από τα «χρόνια πολλά». Δεν ακούω ραδιόφωνο διότι εκνευρίζομαι, κουράζομαι. Εκνευρίζομαι με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και δεν ρωτάνε. Το να κάνεις κριτική είναι ανθρώπινο. Η κριτική είναι το εθνικό μας σπορ. Δεν δέχομαι την κακοπροαίρετη κριτική. Στον κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί. Θέλω να ακούω πράγματα που θα με βάζουν σε σκέψη ακόμα κι αν πιστεύω κάτι διαφορετικό».

- Για την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες Eurohoops μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στις ακαδημίες Eurohoops και ο κόσμος στην Ελλάδα αγαπάει το μπάσκετ. Θέλουμε να μαθαίνουμε τα νέα παιδιά πως να παίζουν σωστά και να αγαπούν το μπάσκετ».

- Για τους τελικούς της Basket League: «Είδαμε δύο ανατροπές μέχρι τώρα. Έχει συμβεί άλλη μία φορά στην ιστορία. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Θα είναι δύσκολη σειρά. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ως φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε το break. Ο Ολυμπιακός είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που μπορούν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Το ψυχολογικό πλεονέκτημα βρίσκεται πάλι στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Η ουσία είναι να κρατάμε αυτό που γίνεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x