NBA

Οι Σπερς είναι εδώ…

Το Σαν Αντόνιο παίζοντας κατά διαστήματα μπάσκετ βγαλμένο από τις προηγούμενες καλές του σεζόν επικράτησε 109-99 του Ντένβερ και έτσι έφτασε στις τέσσερις σερί νίκες.

Ναι, οι Σαν Αντόνιο Σπερς θυμίζουν κάτι από τον καλό τους εαυτό. Τα ξημερώματα επικράτησαν 109-99 των Ντένβερ Νάγκερς αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις από το… πρόσωπο που είχαν στο παρκέ κατά διαστήματα.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι τα «σπιρούνια» έχουν βελτιωθεί είναι το γεγονός ότι η νίκη αυτή που πέτυχαν τα ξημερώματα είναι η τέταρτη στη σειρά.

Μεγάλο ρόλο στη νίκη τους επί των Νάγκετς έπαιξε ο Λέοναρντ. Ήταν από τους καλύτερους για την ομάδα του Σαν Αντόνιο καθώς πέτυχε 17 πόντους και «κατέβασε» 15 ριμπάουντ.

Οι Νάγκετς ξεκίνησαν καλά το ματς. Αρχικά προηγήθηκαν αλλά στη συνέχεια είδαν του Σπερς να «ξυπνούν». Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Στην τελευταία όμως, το Σαν Αντόνιο πήρε διαφορά και έφτασε στη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα η Θάντερ νίκησε 94-86 τους Χιτ εκτός έδρας.

Το Μαϊάμι είχε ξεκινήσει καλά στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 12-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ. Άλλο ένα σερί, αυτή την φορά 11-0 τους έδωσε μια διαφορά την οποία δεν έχασαν και –τελικά- έφτασαν στη νίκη.

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ΝΒΑ

Μαϊάμι Χιτ – Οκλαχόμα Θάντερ 86-94
(Γουέιντ 18, Μπος 16, Ντενγκ 8 – Ντουράντ 19, Γουέστμπρουκ 19, Μόροου 12, Άνταμς 10)

Ντένβερ Νάγκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 99-109
(Φαρίντ 26, Αφλαλο 21, Τσάντλερ 11 – Πάρκερ 18, Λέοναρντ 17, Ντάνκαν 16)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x