Euroleague

Οι τελευταίες σκέψεις Σφαιρόπουλου και Ομπράντοβιτς (video)

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοιράζονται τις τελευταίες τους σκέψεις για τον τελικό.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησαν για τον τελικό στο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Σφαιρόπουλος: «Η Φενέρ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Παίζουν μπροστά στους οπαδούς τους, η πλειοψηφία των φιλάθλων θα είναι μαζί τους. Αυτό είναι το τρίτο σερί Final Four τους και θεωρώ πως είναι το φαβορί, όμως εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας και θα παλέψουμε. Είναι πολύ καλό για το κλαμπ που έχουμε χημεία, καλή ατμόσφαιρα και συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, όμως έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν από αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν παίκτη της Φενέρμπαχτσε. Παίζουν 7-8 παίκτες που έχουν τον δικό τους ρόλο και μπορούν να σε σκοτώσουν».

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν τον τρόπο να βρίσκονται πάντα στα Final Four. Ξέρουν πως να παίξουν στα Final Four, έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Έχουν ποιότητα, χαρακτήρα και όλα τα συστατικά για μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι μόνο δύο παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, ο κόουτς Σφαιρόπουλος χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες. Το έχουν κάνει πολλές φορές στην κανονική περίοδο, χάνουν και μετά επιστρέφουν στο ματς. Αυτό γίνεται γιατί χρησιμοποιούνται νεαροί παίκτες, που παλεύουν πολύ, μέχρι να αναλάβουν οι ηγέτες. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ και να παίξουμε τον τελικό, δεν ήταν εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x