Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Οικονόμου: «Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Να δείξουν την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει με τον ΓΣ Λάρισας ζήτησε από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου.

Την νίκη που σε συνδυασμό με πιθανή επικράτηση του Φάρου Κερατσινίου επί του Ηρακλή θα φέρει τον Πανιώνιο στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2, ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Οικονόμου.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» επεσήμανε πως μπορεί ο ΓΣ Λάρισας να έχει ήδη υποβιβαστεί ωστόσο είναι ένας αντίπαλος που «δεν έχει να χάσει κάτι» και πως ο Πανιώνιος στην αυριανή αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Α2 (29/5, 17:00) πρέπει «να δείξει τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων».

Τέλος αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Φάρου Κερατσινίου με τον Ηρακλή σχολίασε πως «η ομάδα του Φάρου θα δείξει τον μπασκετικό εγωισμό που έχει».

Για το παιχνίδι απέναντι στη ΓΣ Λάρισας:
«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος μας είναι η νίκη. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αλλά πάντα αυτά τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι αντίπαλοι μας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με το Φάρο στο Κερατσίνι:
«Δεν έχω κανένα άγχος γιατί νομίζω ότι ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος του Φάρου έχουν έναν απίστευτο μπασκετικό εγωϊσμό και το έχουν αποδείξει. Όπως δεν επιτρέψανε σε μας να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα, έτσι δεν θα το επιτρέψουν σε καμία ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x