Ελλάδα

Όλα καλά με Όγκαστ και στο βάθος… ΤΣΣΚΑ

Καθαρή ήταν η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Ζακ Όγκαστ, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς. Συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Καλά ήταν τα μαντάτα από την μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη ο Ζακ Όγκαστ.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» χτύπησε στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ούνικς, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ήταν καθησυχαστικά, καθώς ο 24χρονος έχει υποστεί μία κάκωση και σήμερα (Σάββατο, 16/9) ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τσάβι Πασκουάλ, προετοιμάζει τα πλάνα του για το φιλικό της Κυριακής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9, 19:00) στο ΟΑΚΑ όπου εκτός του αμφίβολου Όγκαστ, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λεκαβίτσιους αλλά και στους διεθνείς Καλάθη, Αντετοκούνμπο και Παππά, οι οποίοι επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα την Δευτέρα (18/9)

Για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ η ΚΑΕ ενημερώνει:

«Σημειώνεται πως διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την ημέρα του αγώνα (17/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με
την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x