Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ παίκτες και κόσμο. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό».

Χαρούμενος για την πρόκριση στο Final-4 αλλά και για την συνολική εμφάνιση της Φενέρ απέναντι στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Φενέρ απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των Τούρκων δήλωσε ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία της ομάδας του στην σειρά, ευχαρίστησε τους παίκτες του και τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια τους «πράσινους».

Αναλυτικά:

«Παίξαμε πολύ καλά και πολύ σκληρά στην Αθήνα. Ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα μας. Ημουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε πολύ καλύτερα και το έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν τα λάθη μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερα και κρίναμε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για μια εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Η υποστήριξή τους για εμάς ήταν πολύ ξεχωριστή. Και ασφαλώς εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x