Ελλάδα

Οριστικά με κλειστές πόρτες το Άρης-ΑΕΚ

Η ΚΑΕ Άρης επικύρωσε την απόφασή της να γίνει σε ένδειξη διαμαρτυρίας χωρίς κόσμο στις κερκίδες το αποψινό ματς με την ΑΕΚ για τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Αν και οι διαθέσεις της είχαν γίνει γνωστές από την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, η ΚΑΕ Άρης κατέστησε σαφές πέραν κάθε αμφιβολίας πως ο αποψινός αγώνας με την ΑΕΚ για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση της διοίκησης πάρθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία (και όχι μόνο) στον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα τονίζεται ότι εξαιτίας απαγόρευσης, δεν θα στηθούν τελικά γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει από 'κει ο κόσμος το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και η ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x