Ευρώπη

Οριστικά χωρίς Ερτέλ και Σεραφέν η Γαλλία στα προκριματικά

Μετά τον Φαμπιέν Κοζέρ, ούτε οι Τόμας Ερτέλ και Κεβίν Σεραφέν θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα της Γαλλίας στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Τόμας Ερτέλ και Κεβίν Σεραφέν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομοσπονδίας των «τρικολόρ», Πάτρικ Μπίσλεϊ, η Μπαρτσελόνα δεν απαντά στα αιτήματα και έτσι οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να αγωνιστούν ούτε σε έναν αγώνα στα «παράθυρα». Στο μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς, πως δεν επρόκειτο να αφήσει τον Φαμπιάν Κοζέρ να «κατέβει».

Στη Γαλλία δεν περίμεναν τη συμμετοχή των συγκεκριμένων παικτών στο ματς της Παρασκευής (24/11) με το Βέλγιο, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο κρατούσαν μία… πισινή μήπως θα κατέβαιναν σε εκείνο της Δευτέρας (27/11) κόντρα στη Βοσνία.

«Για τους Ερτέλ, Σεραφέν και Κοζέρ περιμέναμε από μέρα σε μέρα. Οι ομάδες τους δεν απαντούσαν στις κλήσεις και στις επιστολές μας και από την πλευρά τους υπήρχε σιγή… ασυρμάτου. Η Ρεάλ Μαδρίτης μάς είχε γνωστοποιήσει πως δεν θα επέτρεπε στον Φαμπιάν Κοζέρ να κατέβει. Κατά τη γνώμη μου, το θέμα είναι… νεκρό», ήταν τα λόγια τεχνικού διευθυντή των «τρικολόρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x