Euroleague

Οριστικό: Έκανε «δώρο» το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό ο Σάρας!

Έγινε το θέλημα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ! Η Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους επικράτησε του Ολυμπιακού και έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στον Εξάστερο. «Παίζονται» οι αντίπαλοι των αιωνίων στα πλέι οφ!

Πασχαλινό δώρο για τον Παναθηναϊκό με… άρωμα Final-4!

Η Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους άλωσε το ΣΕΦ (επικρατώντας 86-85 του ελλιπούς Ολυμπιακού) και τη τελευταία στιγμή έδωσε πλεονέκτημα έδρας στον Εξάστερο ενόψει πλέι οφ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, και οι δύο αιώνιοι θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική τους θέση και ποιον αντίπαλο θα έχουν στην οκτάδα.

Αν η Ρεάλ νικήσει την Μπάμπεργκ (στις 22:00), τότε ο Ολυμπιακός είναι τρίτος και παίζει με τη Ζαλγκίρις, ενώ ο Παναθηναϊκός τέταρτος και παίζει με τη Ρεάλ.

Αν η Μαδριλένοι ηττηθούν από την παρέα του Ζήση, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι τρίτος και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σάρας και ο τέταρτος Ολυμπιακός θα διασταυρώσει με τη «βασίλισσα».

Υπομονή λίγες ώρες για να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα δύο τελευταία ζευγάρια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Υπενθυμίζεται πως από χθες είναι γνωστά τα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι και Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x