NBA

Οριστικό: Για μια ακόμη σεζόν στους Χιτ ο Γουέιντ

Ο Ντουέιν Γουέιντ αποφάσισε να αναβάλει το «αντίο» του.

Την απόφασή του να αγωνιστεί για μία ακόμη σεζόν, τη 16η του στο ΝΒΑ, πήρε ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο 36χρονος γκαρντ σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί, αλλά τελικά θα παίξει για μια τελευταία χρονιά στο Μαϊάμι και θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους για 2,4 εκατ. δολάρια.

«Πάντα έκανα τα πράγματα με το δικό μου τρόπο, αυτόν με τον οποίο αισθάνομαι καλά για μένα και την οικογένειά μου. Αυτή τη στιγμή νιώθω σωστό να σας ζητήσω να με ακολουθήσετε για έναν τελευταίο χορό, μια τελευταία σεζόν. Αυτό ήταν. Έδωσα σε αυτό το παιχνίδι όσα έχω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Θα παίξω άλλη μια χρονιά και θα δώσω ό,τι μου έχει απομείνει. Ας το απολαύσω και ας γράψουμε μαζί με αυτή τη νεανική ομάδα τη δική μας ιστορία στο τέλος της δικής μου καριέρας. Μαζί!», δήλωσε ο Flash.

Ο Γουέιντ πέρασε ολόκληρη την καριέρα του, με εξαίρεση μιάμιση σεζόν, στους Χιτ κατακτώντας μαζί τους τρία πρωταθλήματα. Την περασμένη περίοδο σε 21 ματς στο Μαϊάμι είχε 12 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x