Ευρώπη

Όταν ο Ρέγες χαρακτήρισε τον Σκόλα τον πιο «βρώμικο παίκτη»

Οι δύο βετεράνοι ψηλοί είναι πιθανό να βρεθούν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν υπάρχει καλό παρελθόν μεταξύ τους.

Η επιστροφή του Λουίς Σκόλα στην Ευρώπη είναι αρκετά πιθανή, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενδιαφερθεί -μεταξύ άλλων ομάδων- για την απόκτησή του. Τις επαφές των δύο πλευρών έχει επιβεβαιώσει μάλιστα και ο ατζέντης του Αργεντίνου Κλαούντιο Βιλανουέβα.

Αν το σενάριο αυτό επαληθευθεί, ο 39χρονος Σκόλα θα συναντήσει στη Μαδρίτη τον αρχηγό της Ρεάλ Φελίπε Ρέγες. Ωστόσο, μεταξύ των δύο παικτών υπάρχουν ...προηγούμενα. Ο Αργεντίνος είχε τραυματίσει τον Ισπανό το 2006 σε φιλικό παιχνίδι στη Σιγκαπούρη πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παίξει μόλις πέντε παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο και συνολικά 38 λεπτά. Ο Ρέγιες ποτέ δεν του συγχώρησε αυτή τη βίαιη ενέργεια, η οποία πίστευε ότι έγινε επίτηδες.

Ωστόσο η διαμάχη των δύο σπουδαίων ψηλών υπήρχε και πριν το συγκεκριμένο περιστατικό. Λίγο καιρό πριν το επίμαχο συμβάν (τον Ιούλιο 2006), ο Ρέγες είχε ρωτηθεί σε συνέντευξή του στη Marca ποιόν θεωρεί τον πιο βρώμικο παίκτη και είχε απαντήσει χωρίς περιστροφές: «Τον Σκόλα».

Έκτοτε δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε ένδειξη ότι τα περασμένα έχουν γίνει ..ξεχασμένα για τους δύο παίκτες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον τρόπο με τον οποίο θα υποδεχθεί ο αρχηγός της «Βασίλισσας» τον Σκόλα στα αποδυτήρια, αν αυτός καταλήξει στη Μαδρίτη.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x