NBA

Όταν ο Στίβενς θύμισε Πόποβιτς (video)

Μετά τον αγώνα με τους Μπακς, ο προπονητής των Σέλτικς έδωσε μια επική απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου η οποία θύμισε λίγο… Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις όταν οι ερωτήσεις δεν τον «βολεύουν» και πολύ. Κάτι παρόμοιο προσπάθησε να κάνει και ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Μετά τον αγώνα με τους Μπακς, ο Στίβενς πήγε στη συνέντευξη τύπου όπου η ερώτηση ενός δημοσιογράφου τον εκνεύρισε και απάντηση ήταν... κατάλληλη της περίστασης.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τεχνικό των Σέλτικς αν έδωσε οδηγία στους παίκτες του πριν βγουν στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο να μην κάνουν τόσα πολλά λάθη όσο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Στίβενς να του απαντά ειρωνικά: «Όλα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου μας για να αφήσουμε τους Bucks να νομίζουν ότι είναι ασφαλείς. Είπαμε να μην επιτεθούμε προς το καλάθι, να δίνουμε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα και να την αφήσουμε να σκοράρει όποτε θέλει. Νομίζαμε ότι αν το κάναμε αυτό θα κουραζόντουσαν!

Αποδείχθηκε ότι δεν δούλεψε αυτό το πλάνο, οπότε αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και να πασάρουμε στους δικούς μας παίκτες, κάνοντας ό,τι κάναμε στο πρώτο δωδεκάλεπτο
».

Ιδού η απάντηση ποίημα:


Επιμέλεια: Χρήστος Βελαέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x