Euroleague

Ουίλτζερ: «Κάναμε λάθη στην άμυνα και φάγαμε εύκολα καλάθια»

Στα πολλά λάθη στην αρχή της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ο Κάιλ Ουίλτζερ.

Ο Καναδός διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι αντίπαλοι σημείωσαν εύκολα καλάθια που τους έδωσαν αυτοπεποίθηση, δίνοντας το σύνθημα για το πρωτάθλημα από ‘δω και στο εξής και ζητώντας αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση, ενώ χαρακτήρισε καλή ομάδα και με εγωϊσμό την πρωταθλήτρια Λιθουανίας.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη στην άμυνα, αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Βρήκαν καλάθια, ήταν ένα σκληρό βράδυ για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Το Final Four ήταν ένας στόχος για εμάς, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, να βρούμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Δεν τέλειωσε η σεζόν με μία ήττα, όσο σκληρή και αν είναι αυτή.

Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν χωρίς εγωισμό, κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα για αυτούς, αλλά εμείς κάναμε πολλά λάθη, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x