Ελλάδα

Ούκιτς: «Δεν είμαστε έτοιμοι πνευματικά κόντρα σε μία πολύ καλύτερη ομάδα»

Στην έλλειψη μυαλού και συγκέντρωσης κόντρα σε μια πιο ποιοτική ομάδα απέδωσε τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο ημιτελικό της Α1 μπάσκετ ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς.

Ο Κροάτης διεθνής γκαρντ της «Ένωσης» τόνισε πως δεν κατέβηκαν ποτέ να παίξουν και οι «πράσινοι» τους «σκότωσαν», πως αισθάνεται εξουθενωμένος από την προσπάθεια όλης της χρονιάς και πως οι «μικροί» τελικοί θα είναι ματς μεγάλης έντασης και πιστεύει πως θα είναι πανέτοιμοι για αυτά τα ματς.

Αναλυτικά: «Ήμουν πολύ πιο θυμωμένος μετά το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν υπήρχε παιχνίδι σήμερα. Μας "σκότωσαν" στο παρκέ. Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο τρεις φορές καλύτερο και δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσαμε. Σε αυτή τη σειρά, τα περισσότερα στοιχεία εξαρτιόνταν από αυτούς.

Είμαι εξουθενωμένος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν και δεν μπορώ να προσποιηθώ. Αν θες ειλικρινή απάντηση, τότε αυτή είναι.

Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τα ματς της τρίτης θέσης, το ελπίζω, αλλά δεν το ξέρω. Για μένα, είναι μία νέα εμπειρία το να παίξω για την τρίτη θέση. Η ένταση θα είναι υψηλή και οι δύο ομάδες θα θέλουν τη νίκη. Ελπίζω οι μέρες μέχρι εκείνα τα ματς να είναι αρκετές, ώστε να ανακτήσουμε την ενέργειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x