Euroleague

Ουλάνοβας: «Τη μισή… δουλειά την έκαναν οι φίλαθλοί μας»

Στους φιλάθλους της Ζαλγκίρις απέδωσε ο Εντγκάρας Ουλάνοβας τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο τέταρτο ματς της σειράς, αλλά και την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Πανευτυχής ήταν ο Εντγκάρας Ουλάνοβας μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού στο τέταρτο παιχνίδι και φυσικά για την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας, με τον Λιθουανό φόργουορντ να τα αποδίδει στους φιλάθλους της ομάδας.

«Είναι κάτι μεγάλο για την ομάδα. Περιμέναμε μία μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό. Σήμερα ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο να διαφυλάξουμε το προβάδισμά μας. Είχαν μία ευκαιρία να επιστρέψουν, αλλά το καλό είναι ότι εμείς πήραμε τη νίκη. Μπορεί να έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, στο Κάουνας, μας έδωσαν μεγάλη ενέργεια. Το περιμέναμε αυτό σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, γιατί ξέραμε ότι οι φίλαθλοί μας θα ήταν εξίσου καλοί. Πραγματικά, τη μισή… δουλειά την έκαναν οι φίλαθλοί μας. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους του Κάουνας», ήταν τα λόγια του Λιθουανού φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x