Ευρώπη

Ο’ Μπράιαντ: «Φωνάζει πολύ ο Σφαιρόπουλος, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά στη Μακάμπι»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη δουλειά που κάνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μίλησε ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ.

Με περισσότερο πάθος, σε σχέση με τον Νέβεν Σπάχια, ζει τα παιχνίδια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως είπε ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Έλληνα κόουτς στην «ομάδα του λαού».

«Για να είμαι ειλικρινής τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ καλύτερες καταστάσεις απ’ ό,τι περίμενα. Δεν ήξερα πολλά για την Ευρωλίγκα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν την έρθω. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι μου φέρονται πολύ καλά και πάντα με ρωτάνε εάν χρειάζομαι κάτι. Η Ευρωλίγκα ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ανταγωνιστική και νομίζω ότι προσπαθούν να χτίσουν ένα αντίστοιχο φορμάτ με το ΝΒΑ», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Σπάχια και Σφαιρόπουλο:

«Και οι δύο έχουν διαφορετικές προπονητικές φιλοσοφίες. Ο Σπάχια είναι πιο ήρεμος, καθώς έχει εμπειρία από το ΝΒΑ. Από την άλλη, ο Σφαιρόπουλος είναι πιο έντονος, φωνάζει συνεχώς και δείχνει το πάθος του. Όμως, από την ημέρα που ήρθε ο Σφαιρόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά, καθώς μας έβγαλε από τη δύσκολη κατάσταση και θέλει να χτίσουμε κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x