Ελλάδα

Π. Καλαϊτζάκης: «Χάσαμε δικό μας παιχνίδι»

Σκασμένος ήταν μετά την άδοξη ήττα από τη Λιθουανία ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Η ήττα με buzzer-beater τρίποντο στην παράταση πλήγωσε την Εθνική Νέων Ανδρών.

«Βρεθήκαμε εννέα πόντους πίσω στο σκορ στην τέταρτη περίοδο και γυρίσαμε τον αγώνα δύο φορές. Δεν το βάλαμε κάτω, βγάλαμε ψυχή και χάσαμε στο τέλος ένα δικό μας παιχνίδι...», τόνισε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μετά την ήττα από τη Λιθουανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.

Πάντως αυτή η ήττα δεν χαλάει το κλίμα στην ομάδα. «Είμαστε οικογένεια», ξεκαθαρίζει ο Καλαϊτζάκης. «Είναι ο τρίτος μου χρόνος στις εθνικές ομάδες, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Από την πρώτη στιγμή στην Πάτρα ως σήμερα είμαστε όλοι μαζί, είμαστε οικογένεια. Όλοι... Οι προπονητές μας, αυτοί οι τύποι, είναι απίστευτοι όλοι τους! Έχουμε πολύ καλή σχέση όλοι μεταξύ μας και αυτό πιστεύω πως βγαίνει και στο γήπεδο. Είμαστε δεμένοι και πιστεύω πως ο καθένας ξέρει το ρόλο του».

Μετά την ήττα από τη Λιθουανία θα βρεθεί αντιμέτωπη στη φαση των 16 την Τετάρτη με τη Γερμανία, η οποία έκλεισε την πρώτη φάση με μία νίκη και δύο ήττες. Μια ομάδα που δεν είναι άγνωστη στην ελληνική, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες σε τουρνουά στη διάρκεια της προετοιμασίας: «Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Την είδαμε και στο τουρνουά που είχαμε πάρει μέρος στην Ιταλία. Εμείς είχαμε πολλές απουσίες και είχαμε χάσει στο τέλος. Πιστεύω πως είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η αυριανή μέρα έχει στο πρόγραμμα λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια προπόνηση και βίντεο. «Πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι στην προπόνηση. Να ακούσουμε όσα έχουν να μας πουν οι προπονητές και να συγκρατήσουμε όσα μας πουν στο βίντεο. Αυτό που έγινε σήμερα, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x