Ευρώπη

Παντελάκης: «Είμαστε απροετοίμαστοι πνευματικά για αυτόν τον αγώνα»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρίγα ο Γιώργος Παντελάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι Λετονές έπαιζαν στα όρια του φάουλ και οι αθλήτριες του έκαναν λάθη και ήταν άστοχες. Θεωρεί απαραίτητο να δουν τα λάθη τους και δεν ψάχνει για δικαιολογίες, παρά την απουσία της Σπυριδοπούλου.

Αναλυτικά: «Ήταν το πέμπτο παιχνίδι στην EuroLeague και, δυστυχώς, δεν φανήκαμε κατάλληλα έτοιμοι πνευματικά. Οι παίκτριες της Ρίγα μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, έπαιξαν στα όρια του φάουλ και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Κάναμε πολλά λάθη και είχαμε μεγάλη αστοχία.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να συνεχίσουμε και να καταλάβουμε ότι πρέπει πάντα να παίζουμε πάνω από τα όριά μας. Απέναντι στη Ρίγα δεν το κάναμε. Δεν έχω ψάξει ποτέ για δικαιολογίες. Δεν ήμασταν σκληροί. Έτσι όπως είναι φτιαγμένη η ομάδα μας δεν μπορεί να λείπει καμία παίκτρια.

Δεν είχαμε τη Σπυριδοπούλου, η οποία είναι από τις καλύτερες επιθετικά παίκτριές μας, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, μίλησε για την πορεία της υγείας της Άννας Σπυριδοπούλου, αναφέροντας: «Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο η συμμετοχή της. Μιλήσαμε με το γιατρό και δεν θεώρησα ότι πρέπει να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Είναι καλύτερα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Μάρτιν Ζίμπαρς επισήμανε πως: «Ήταν "σκληρό" παιχνίδι, κάτι το οποίο το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει και το είδαμε με την Κουρσκ αυτό. Παίζουν καλή και επιθετική άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά στο δεύτερο παίξαμε έξυπνα και ήμασταν σκληροί.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη και εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x