Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έκαναν καλές εμφανίσεις σε όλα τα προηγούμενα ματς και δήλωσε περήφανος για τις αθλήτριες του, ενώ επικεντρώθηκε στην άμυνα που έπαιξαν.

Αναλυτικά: «Ήταν κάτι που το ζητούσαμε καιρό. Η ομάδα μας έπαιζε σταθερά καλά, σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν κάτι που το είχαμε πει και στην προπόνηση, το είχαμε συζητήσει και ήμασταν έτοιμοι για αυτό.

Η Sopron είναι μία πολύ καλή ομάδα στο γκρουπ μας και μία ομάδα που θα πάει στo Final 4 στο τέλος, μία ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι δικές μου παίκτριες έδειξαν ότι ήταν καλύτερες μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για αυτές. Τους έχω πει επανειλημμένως ότι είμαι περήφανος για αυτές, από την πρώτη αγωνιστική και το παιχνίδι με τη Wisla Krakow, που έδειξαν ακριβώς τι μπορούν να κάνουν και μου το αποδεικνύουν αυτό και στην προπόνηση με τη θέλησή τους και το πάθος τους στα παιχνίδια».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης δήλωσε: «Εμείς από την αρχή έχουμε εστιάσει στην άμυνά μας. Η Sopron είναι μία ομάδα με πάρα πολύ ταλαντούχες παίκτριες, που μπορούν να σκοράρουν από οποιοδήποτε σημείο της επίθεσης. Είχαμε επικεντρωθεί από την αρχή στην άμυνα πικ εν ρολ επάνω στην Τέρνερ, στο τρέξιμο της Κάσας και στο λόου ποστ παιχνίδι της Ντουπρί.

Βέβαια, η Κάσας ήρθε μετά, αλλά η Τέρνερ και η Ντουπρί ήταν οι παίκτριες που μας είχαν στοιχίσει στην Ουγγαρία. Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτές και τα εύσημα αξίζουν στις παίκτριες».

Τέλος, για τα δικά του συναισθήματα μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, είπε: «Να σου πω την αλήθεια, είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη. Θεωρούσα την ομάδα μας αδικημένη, για πολλούς λόγους που δεν είχε νικήσει. Ήμουν πάρα πολύ πεπεισμένος και πεισμωμένος ότι κάποια στιγμή θα νικήσουμε. Ήταν κάτι που περίμενα και είμαι χαρούμενος.

Όμως, είμαι περήφανος και για τις παίκτριές μου και την απόδοση που είχαν μέσα στο παιχνίδι και τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά έχουμε ακόμα μία πορεία μπροστά μας. Δεν θέλουμε απλά να κάνουμε μία νίκη και να τελειώσουμε εκεί. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας και, φυσικά, πρέπει σε αυτά να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».