Ελλάδα

Πάει για αντι-Τιλί ο Ολυμπιακός, προτάθηκαν δύο

Ο Κιμ Τιλί θα μείνει στα… πιτς μέχρι τον Μάρτιο, ύστερα από την επέμβαση που υποβλήθηκε, με την εξέλιξη αυτή να αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Αποφασισμένοι για την απόκτηση του αντι-Τιλί είναι στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος φόργουορντ χειρουργήθηκε επιτυχώς στον δεξιό του προσαγωγό, με τον χρόνο απουσίας του να εκτιμάται στους πέντε μήνες, με αυτό να σημαίνει πρακτικά πως θα επιστρέψει περίπου τον Μάρτιο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, λοιπόν, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ειλημμένη η απόφαση για μία νέα προσθήκη στη φροντ λάιν. Ήδη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του εξετάζουν λίστες παικτών, ενώ έχουν προταθεί δύο.

Ο πρώτος είναι ο Άντονι Μπένετ, ο οποίος πέρυσι πέρασε για ένα… φεγγάρι από την Φενέρμπαχτσε, αλλά ουδέποτε κατάφερε να πείσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αξία του, με αποτέλεσμα να είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Οπότε, αυτή η λύση απλά έμεινε στην… πρόταση.

Από την άλλη, το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Ντάμιαν Ρούντεζ. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος διακρίνεται για το καλό του περιφερειακό σουτ, ήταν στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Πέισερς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, ενώ νωρίτερα ήταν για μία διετία (2012-14) στην Ισπανία και την Σαραγόσα. Πλέον, στα 31 του είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα έλεγε «όχι» σε επιστροφή στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x