Ελλάδα

Πάει για Σκοτ Σκάιλς ο Ολυμπιακός

Το επικρατέστερο όνομα για την αντικατάσταση του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού ως το τέλος της σεζόν αποτελεί ο Σκοτ Σκάιλς, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση στον πάγκο φαίνεται πως είναι ο Σκοτ Σκάιλς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Livesport», ο Αμερικανός προπονητής αποτελεί την επικρατέστερη περίπτωση αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τα ηνία του «ερυθρόλευκου» συνόλου, μετά το διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν χωρίς βιασύνη τις επιλογές που έχουν, με τον 55χρονο προπονητή να προορίζεται για συνεργασία ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Αμερικανός, από τη μεριά του θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και η προοπτική της Ευρωλίγκας δεν τον αφήνει αδιάφορο, αφού είναι χωρίς ομάδα από το 2016, μετά από 14 σεζόν στο ΝΒΑ με 948 αγώνες σε Φίνιξ Σανς Σικάγο Μπουλς, Μιλγουόκι Μπακς και Ορλάντο Μάτζικ.

Το… ελληνικό παρελθόν του και η αγάπη του για την Ελλάδα συναινεί στην επιστροφή του, αφού αποτελεί τη χώρα που είχε ουσιαστικά εκκινήσει την προπονητική του καριέρα. Συγκεκριμένα, όταν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, τον Ιανουάριο του 1997, δέχτηκε πρόταση να αναλάβει το σύνολο ως προπονητής. Είπε το «ναι» και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της 3ης θέσης στον μικρό τελικό με τον Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια έγινε βοηθός στους Φίνιξς Σανς, όπου δύο χρόνια αργότερα έγινε πρώτος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x